Pravno obvestilo

Z obiskom spletne strani Goriškega oljkarskega društva potrjujete, da ste s pravnim obvestilom seznanjeni in z njim soglašate. Vsi uporabniki spletne strani uporabljajo na lastno odgovornost. Goriško oljkarsko društvo si po najboljših močeh prizadeva zagotavljati točnost in popolnost informacij, objavljenih na teh spletnih straneh. Spletna stran Goriškega oljkarskega društva je zgolj informativnega značaja, društvo ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za morebitno škodo, ne glede na njeno vrsto, ki bi uporabniku tega spletnega mesta lahko nastala zaradi uporabe objavljenih vsebin. Ravno tako ne prevzema odgovornosti za informacije, ki so objavljene na tej spletni strani, kot so npr. (hiper)povezave ali druge vsebine, ki so posredno ali neposredno dostopne na ali preko spletne strani Goriškega oljkarskega društva. Goriško oljkarsko društvo prav tako ne prevzema odgovornosti za uporabo teh informacij. Goriško oljkarsko društvo si tudi pridržuje pravico, da brez predhodnega obvestila spremeni ali dopolni objavljene informacije. Goriško oljkarsko društvo ne prevzema odgovornosti za netočne ali nepopolne informacije, objavljene na spletni strani Goriškega oljkarskega društva, zato je za vse odločitve, ki so nastale zaradi informacij ali kot posledica informacij, objavljenih na spletni strani Goriškega oljkarskega društva, odgovoren izključno uporabnik. Goriško oljkarsko društvo ne sprejema odgovornosti za morebitno neposredno, stvarno ali posredno škodo oziroma za kakršno koli škodo, ki bi izhajala iz posredne ali neposredne uporabe informacij, objavljenih na spletni strani Goriškega oljkarskega društva, vključno s (hiper)povezavami. Goriško oljkarsko društvo ne prevzema nikakršne odgovornosti tako za nedostopnost spletne strani Goriškega oljkarskega društva ali njenih vsebin kot tudi za delovanje spletne strani ali odpravljanje morebitnih napak. Goriško oljkarsko društvo prav tako nikakor ne zagotavlja, da spletna stran Goriškega oljkarskega društva ali pomožna oprema (strežnik,…), ne vsebuje virusov ali drugih škodljivih vsebin. Goriško oljkarsko društvo ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli morebitno škodo, nastalo zaradi delovanja ali nedelovanja spletne strani ali pomožne opreme. Nobena informacija, objavljena na teh spletnih straneh, ne predstavlja spodbujanja k nakupu in se je v poslovni namen ne more razlagati. Vse vsebine objavljane na spletnih straneh Goriškega oljkarskega društva so last Goriškega oljkarskega društva in se brez dovoljenja ne smejo razmnoževati prepisovati ali kako drugače uporabljati.

Vse zgoraj navedene določbe veljajo tudi za programske rešitve, ki se jih lahko prenese ali pa so neposredno ali posredno dostopne na spletni strani Goriškega oljkarskega društva. V kolikor (hiper)povezave omogočajo dostop do programskih rešitev tretje osebe, veljajo pogoji, kot jih je določil ponudnik programske rešitev, in jih je potrebno upoštevati.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com