Kaj prinaša članstvo?

Društvo svojim članom pomaga pri dostopu do znanja o primernosti terenov za sajenje oljk, o času in načinu sajenja, o sortah oljk, pripravi in obdelavi oljčnika, gnojenju in varstvu pred boleznimi in škodljivci, o času in načinu obiranja, o predelavi oljk in shranjevanju olja, o trženju pridelka in drugo.

Od Društva člani lahko pričakujejo, da jim organizira strokovna predavanja, oglede, strokovne ekskurzije in srečanja. Pomembna dejavnost Društva je tudi organizacija in priprava degustaciji in ocenjevanj oljčnega olja ter udeležba na raznih tekmovanjih.

Kako se včlanim?

Včlanitev v Goriško oljkarsko društvo je zelo enostavna:

 1. Izpolnite spodnji obrazec z vašimi podatki
 2. Izberite kontaktne podatke, za katere želite, da so prikazani na podstrani članov društva. Objava teh podatkov ni obvezna.
 3. Natančno preberite statut društva. V kolikor se z njim strinjate kliknite na gumb POŠLJI.
 4. V kratkem boste na vaš elentronski naslov prejeli uporabniško ime in geslo s katerima boste lahko dostopali do strani, ki so na voljo samo članom društva.
 5. Članarina za leto 2023 je 20€, za podpornega člana (žena, mož itd.) pa 10€. Poravnate jo na TRR SI 56 6100 0001 2809 003 Delavska hranilnica d.d.


  TelefonE-mail naslov

  Dovoljujem, da Goriško oljkarsko društvo hrani in obdeluje vnešene podatke za namene obveščanja svojih članov o dogodkih, aktivnostih, tekmovanjih ter internih zadevah. Več o varstvu osebnih podatkov si lahko preberete v

  politiki zasebnosti

  Prosimo, vnesite kodo: captcha

   Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

   ADDRESS

   63739 street lorem ipsum City, Country

   PHONE

   +12 (0) 345 678 9

   EMAIL

   info@company.com